BOB Autowas
Hallo allemaal!
Veel mensen vroegen ons wanneer er weer een nieuw verhaal kwam. Hier is die dan! Leuk om te horen dat iedereen onze verhalen met plezier leest.
Inmiddels zijn er al twee weken stage voorbij. In deze weken is ontzettend veel gebeurd. We hebben het dan alleen niet over onze stage werkzaamheden.. Laten we toch maar beginnen met onze eerste stagedag.
Vol goede moed reden wij 's ochtends rond half 8 weg bij het appartement. Onderweg begon ineens het lampje van de olie te branden. Wij dus als een speer naar het dichtstbijzijnde benzinestation, omdat dit ons was verteld tijdens onze autorijlessen. Hier hebben wij de olie bijgevuld, want deze bleek helemaal leeg te zijn. Hier in Curaçao kan dat dus niet snel, waardoor wij op onze eerste stagedag een half uur te laat kwamen. We lijken al echte Antillianen!
Aangekomen op het resort duurde het nog even voor we het goede huis gevonden hadden. Na het uiteindelijk gevonden te hebben, konden we kennismaken met onze begeleiders. Dit zijn de directeur en twee managers. De directeur heeft ons met zijn pick-up het hele resort laten zien. Wat is Blue Bay een immens en mooi resort! Het heeft de grootte van een dorp. De huizen die we zijn tegengekomen waren zo mooi, groot en duur, we keken onze ogen uit! Er staan gewoon huizen van 6 miljoen dollar.
Op de terugweg naar het appartement hadden we weer autopech. Toen we gingen tanken bleek er water uit de onderkant van de auto te lopen. Daarnaast was de motor helemaal oververhit. Een aardige man heeft ons geholpen en ons racemonster was weer helemaal de oude.
Op de tweede stagedag waren we gelukkig ruim op tijd. Al kon deze dag natuurlijk ook niet helemaal goed gaan. Wij dachten even een rondje te gaan maken op de golfkar. Dit ging helemaal goed, totdat we een heuvel op moesten. Op de helft stopte onze golfkar ermee en was de accu leeg. Uiteindelijk zijn we door een andere golfkar naar het landhuis geduwd.
Donderdag kwamen we na een lange stagedag thuis toen er een verassing op ons wachtte. Twee jongens die hier op vakantie waren, hadden voor ons gekookt. Een heerlijke spaghetti bolognese voor een heel weeshuis was het resultaat. 's Avonds zijn we overgehaald om een kijkje te nemen in het uitgaansleven van Curaçao. Dit was weer iets te gezellig en de volgende ochtend hadden we dan ook een klein beetje spijt.
Vrijdag kregen we een onwijs leuke opdracht op onze stage. We mochten in een auto van een klant door de wasstraat. Deze auto was niet zomaar een auto. Dit was een Volvo Cabrio. Maar ook dit kon niet goed gaan... Na de wasbeurt ging het keihard regenen en toen we weer aankwamen op het resort was de auto nog viezer dan voorheen. Een van de jongens van de plantsoenendienst heeft toen de auto nog een keer gewassen. Nu is dit niet de enige keer geweest dat wij door de wasstraat mochten. Inmiddels zijn we al drie keer in drie verschillende auto's naar BOB Autowas geweest. De jongens van de wasstraat herkennen ons inmiddels en zijn elke keer weer benieuwd in welke auto we aankomen.
In het weekend hebben we veel gedaan. Zo zijn we vrijdagavond wezen stappen met huisgenoten en zijn we zaterdag naar Zanzibar geweest. Hier hebben we lekker op het strand gelegen en dit hebben we zondag weer gedaan bij Cabana. Na Cabana zijn we nog naar Wet&Wild geweest. Dit is een feest op het strand waar iedereen op zondagavond te vinden is.
De opdracht is nog niet helemaal bekend, waardoor wij nog niet heel veel op onze stage hebben kunnen doen. We krijgen nu vooral kleine opdrachtjes tussendoor. Zo hebben we sollicitanten moeten opbellen voor een sollicitatiegesprek. Bij deze sollicitatiegesprekken zijn we ook aanwezig geweest. Interessant om te doen!
Voor de geïnteresseerden ons adres:
Sure Margaritha Apartements
Kaya Douwe Zalm 1,3 and z/n, apartment 208
Willemstad, Curaçao
Verlate valentijnskaarten zijn welkom ;)
Tot snel!
Hoi dames,
Zo te lezen hebben jullie reuze lol daar, dit zijn hilarische dingen die jullie meemaken en je komt nog wat te weten over een auto en over een golfkarretje!
Geniet ervan en veel groetjes!
Wat een verhaal haha! Laat je het weten als je in een Audi hebt gereden?
Have fun!
Hoi meiden, jullie beleven heel wat mee , leuk om dit zo te lezen , ga zo door. Het weer is ook super , dus geniet
er lekker van . Groetjes de lelies
Zo maak je nog is wat mee, geniet, geniet geniet.
Ik hou je blog in de gaten.
dikke zoen,Anja
Lullig stage adres, maar jullie hadden het slechter kunnen treffen,ha ha jullie zijn vast al heerlijk bruin,
Als dit jullie stage is, kom ik morgen ook even binnenvliegen, geniet er maar lekker van hoor, hier is het ijs bijna weg.
Hey Jaimy:) zo te lezen hebben jullie het daar grandioos naar "t zin. Blijf lekker genieten en schrijven. Dikke x x van ons